Piet Beers algemeen directeur Hands on

  Algemene informatie

  Naam: Piet Beers
  Nieuwe functie: Algemeen directeur Hands on
  Vorige functie: Manager Operations Hands on


  ICT dienstverlener Hands on Information Management heeft Piet Beers per 1 juli 2019 tot algemeen directeur benoemd. Hij zal de algemene aansturing van het management team en de interne afdelingen op zich nemen.

  Beers is sinds 1 november 2018 in dienst bij de ICT dienstverlener en zesvoudig Microsoft Gold partner uit Weesp. Sinds zijn aanstelling heeft hij eerst ad interim leiding gegeven aan één van de klantenteams om vervolgens de Microsoft werkplekpropositie verder uit te bouwen en de stafdiensten aan te sturen.

  Voor hij begon bij Hands on heeft Beers van 2008 tot 2018 leiding gegeven aan de business unit Infra Solutions bij Herke ICT Group en was onderdeel van het managementteam. Hier heeft hij bijgedragen aan de transitie naar een Managed Services organisatie met de focus op cloud proposities.

  Entrepreneur René van Klaveren blijft formeel betrokken als bestuurder van Hands on. Hij zal zijn aandacht richten op mogelijke acquisities, zoals de recente overname van Compello uit Zwolle.

  “Met de unieke benadering van de markt door middel van gespecialiseerde klantenteams, heeft Hands on zich een stevige positie verworven als leverancier van Managed Services. Door de duidelijke focus op Microsoft Cloud oplossingen zie ik veel mogelijkheden voor een sterke groei van Hands on als Managed Services Provider. Met ons sterke team van IT-professionals zijn we klaar om een flinke groei te realiseren in het MKB+ segment,” aldus Beers.

  www.handson.nl