Paul Nanninga nieuwe CEO Ricoh Nederland

  Algemene informatie

  Naam: Paul Nanninga
  Nieuwe functie: CEO Ricoh Nederland
  Vorige functie: Senior Vice President Sales & Marketing van Ricoh Europe


  Paul Nanninga (56) is sinds 1 april de nieuwe CEO van Ricoh Nederland. Hij volgt Raphaël Zaccardi op die benoemd is tot CEO van Ricoh Nordics & Central Europe.

  De nieuwe CEO bouwt de komende jaren verder aan het succes van Ricoh Nederland met als doel een langdurige groei te realiseren en de winstgevendheid van de organisatie te vergroten. Nanninga heeft binnen de Ricoh Group meerdere commerciële rollen vervuld, waarbij zijn meeste recente als Senior Vice President Sales & Marketing van Ricoh Europe. Daarvoor (2007 – 2013) was hij Commercial Director binnen Ricoh Nederland.

  Nanninga heeft een commerciële achtergrond met een sterke customer-focus en is zeer goed bekend met de Nederlandse- en EMEA markt. Hij heeft als taak om de concurrentiekracht van Ricoh Nederland te versterken door nog klantgerichter te werken, een sterk portfolio en de organisatie op alle gebieden efficiënt te laten opereren. Zo kunnen klanten onveranderd vertrouwen op een hoog serviceniveau en mede dankzij innovatieve oplossingen hun business blijven ontwikkelen en laten groeien.

  www.ricoh.nl