Jos Ouwerkerk volgt Boban Vukicevic op als managing director van Capestone

  Algemene informatie

  Naam: Jos Ouwerkerk
  Nieuwe functie: Managing Director Capestone
  Vorige functie: Manager Mobile Internet Solutions Capestone


  Jos Ouwerkerk wordt per 1 maart de nieuwe managing director van Capestone en Comgate. Hij volgt Boban Vukicevic op die ruim 6 jaar directeur was van de 4G distributeur en IoT connectiviteitsspecialist in Nieuwegein.

  Onder leiding van Vukicevic is Capestone uitgegroeid tot een succesvolle, gespecialiseerde 4G distributeur. Ook Comgate, de Internet of Things tak van Capestone, staat na drie jaar stevig op eigen benen. Vukicevic zal zich blijven bezighouden met IoT: “Na bijna 7 jaar bouwen was voor mij de tijd aangebroken om het stokje door te geven. Ik heb alle vertrouwen in de basis die er gelegd is en in de kennis en kunde van Jos en de medewerkers van Capestone/Comgate om het bedrijf succesvol verder uit te bouwen.”

  Ouwerkerk heeft meer dan 10 jaar ervaring in de zakelijke telecom markt. Hij werkte bij diverse telecomproviders en distributeurs. Het afgelopen jaar was hij al verantwoordelijk voor het commerciële beleid van Capestone en vanaf 1 maart gaat hij leiding geven aan het bedrijf.

  www.capestone.nl

  Vorig artikelLisette Kalmeijer wordt Sales Director PEAK-IT
  Volgend artikelRene Hochstenbach Lead Channel Sales Mitel
  Maakte als afgestudeerd jurist (Internationaal Recht) in 1984 de overstap naar de IT-branche en leerde gedurende 16 jaar als marketing- en marcom manager de channel grondig kennen. Sinds 2004 werkzaam als freelance communicatieadviseur en contentproducent. Vanaf 2009 als (web-)redactiechef en senior editor medeverantwoordelijk voor vorm en inhoud van ChannelConnect, hét kennisplatform voor businesspartners in de ICT-branche.