Nieuwe directeur Gepro Electronics

  Algemene informatie

  Naam: Ludo Zwaan
  Nieuwe functie: Algemeen directeur van Gepro Electronics
  Vorige functie: Cio CHE


  Ludo Zwaan is op 1 januari 2020 is benoemd tot algemeen directeur van Gepro Electronics.

  Strategie = executie, de titel van de bestseller van Jacques Pijl, zijn woorden die voor mij leidend zijn. Na mijn elektrotechnische opleiding (HTS-E) heb ik in strategische, operationele en managementfuncties gewerkt o.a bij Philips, maar ook in het MKB. Hierbij heb ik mij altijd ingezet om vanuit een strategie een (nieuwe) business op te zetten en/of uit te bouwen. In mijn ruim 25 jarige loopbaan heb ik in verschillende disciplines gewerkt zoals productontwikkeling (embedded hardware en software), projectmanagement en product roll out in combinatie met business development. Dit heb ik nooit alleen gerealiseerd, maar altijd in teamverband door het (in)direct leiding te geven aan project- en expertiseteams.

  Gepro is bijna 10 jaar geleden geboren om innovatieve maatwerk producten te ontwikkelen. Maar de technische Internet-of-Things (IoT) mogelijkheden denderen door en in deze vernieuwingen blijven we volop in meedoen. Maar ruimte voor vernieuwing is alleen bij het goed werken van het bestaande.

  Mijn ambitie is om veranderingen te realiseren op het snijvlak van klant, proces en organisatie, om het bestaande nog beter te doen. Maar naast verbeteren willen we ook groeien in de IoT markt. Want er is de afgelopen jaren een mooi portfolio ontwikkeld van (deel)producten die in vele B2B markten ingezet kunnen worden. Welke markten dit zijn gaan we in 2020 nader bepalen om zo meer volumes en nieuwe business modellen te ontwikkelen. Daarbij zoeken we als team nadrukkelijk de samenwerking met klanten en leveranciers.