Niet nieuw in de IT markt, wel nieuw bij Xelion: Soheil Shahdadian

  Algemene informatie

  Naam: Soheil Shahdadian
  Nieuwe functie: Channel Manager Xelion
  Vorige functie:  B2B divisie Sennheiser Benelux


  Mogen wij aan je voorstellen: Soheil Shahdadian, Channel Manager bij Xelion.

  Soheil heeft 6 jaar lang bij Sennheiser Benelux gewerkt in de B2B divisie ‘Enterprise Solutions’. “Xelion kende ik binnen de markt als een vooruitstrevende, innovatieve aanbieder met een uitstekende prijskwaliteitsverhouding. Steeds meer eindgebruikers kwam ik tegen die op het Xelion platform werkten. Vanuit de partners die Xelion aanboden, hoorde ik ook niets anders dan positieve ervaringen.”

  Dat is de reden dat Soheil begin dit jaar bij Xelion begonnen is als Accountmanager. “In de huidige economie en binnen de concurrerende markt is de klanttevredenheid buitengewoon belangrijk geworden. Het is niet het product dat je verkoopt, maar juist de oplossing die je de klant biedt. Tijdens mijn carrière heb ik bewezen succesvol te zijn door óók vanuit de klantperspectief te denken en zo het vertrouwen te winnen, terwijl ik me concentreer op de lange termijn strategische relatie en bedrijfsontwikkeling. Op deze manier creëer ik een win-win situatie.”

  Met de nodige ervaring op zak en deze scherpe visie van de markt, gaat Soheil zich bij Xelion richten op de partners, zowel distributie als resellers. “Het leukste vind ik om face to face in contact te zijn met de partners. Het gesprek met ze aangaan en te kijken hoe we de gezamenlijke business kunnen laten groeien.”

  Benieuwd naar de visie van Soheil op Xelion? Plan gerust een afspraak in.
  www.xelion.com/contact