Mun Mak Business Development Manager Pix2 BV

  Algemene informatie

  Naam: Mun Mak
  Nieuwe functie: Business Development Manager Pix2 BV


  Per 1 maart is Mun Mak bij Pix2 BV begonnen als Business Development Manager.

  Ik heb 20 jaar ervaring als Sales specialist waarvan 10 jaar binnen de IT-sector/dienstverlening. Mijn specialisatie is new business in de zakelijk markt.

  Vanuit mijn jarenlange ervaring heb ik geleerd dat kennis, oprechtheid en authenticiteit de sleutels zijn tot een duurzame klantrelatie.

  In mijn rol als Business Development Manager bij PIX2 ben ik verantwoordelijk voor de sales en relatiebeheer. Hier ga ik me verdiepen in de wereld van Agile en Scrum workshops.

  In ons portfolio hebben we voor iedere bedrijf op maat een oplossing.

  Pix2 is gevestigd in Eindhoven en gespecialiseerd in het verzorgen van workshops op het gebied van Agile/Scrum, Service Management, Security en Business Process Management. De praktijkgerichte workshops zijn vooruitstrevend en worden ondersteund met zelf ontwikkelde spelvormen.

  Een van de spelvormen is de Common Sense Simulation game. In dit spel wordt de theorie omtrent diverse processen middels een luchthaven inzichtelijk gemaakt.
  Als deelnemer ben je verantwoordelijk voor de organisatie en het management van deze fictieve luchthaven. Je leert zo de processen te doorzien en te sturen. Een bijzondere ervaring!

  Pix2 is ontstaan uit het enthousiasme van twee ondernemers, die samen meer dan 40 jaar ervaring hebben: Afzel Saheb Ali en Cesar Gama.

  Wil je meer weten over onze workshops neem dan contact ons op.

  www.pix2.nl