Miriam Murphy leidt Tech Data Benelux

  Algemene informatie

  Naam: Miriam Murphy
  Nieuwe functie: VP en Regional Managing Director Tech Data Benelux
  Vorige functie: Senior Vice President North Region EMEA bij Avnet Technology Solutions


  Miriam Murphy wordt senior vice president en regional managing director voor Tech Data Benelux. Ze volgt Els Demeester op die corporate vice president Integration bij Tech Data is geworden. In haar nieuwe rol zal Demeester wereldwijd verantwoordelijk zijn voor de integratie en transformatie van het bedrijfsmodel van de gecombineerde business van Tech Data en Avnet Technology Solutions.

  Murphy treedt toe tot Tech Data via de acquisitie van Avnet Technology Solutions, waar ze gedurende haar 26-jarige carrière verschillende managementfuncties uitoefende in de technologiedistributie. In haar laatste functie leidde ze de Technology Solutions operations van Avnet in Noord-Europa voor het Verenigd Koninkrijk, Ierland, België, Nederland en Luxemburg.

  www.techdata.com

  Vorig artikelDukers SAP Sales Manager Randstad McCoy & Partners
  Volgend artikelJaques Country Manager Avanade Nederland
  Maakte als afgestudeerd jurist (Internationaal Recht) in 1984 de overstap naar de IT-branche en leerde gedurende 16 jaar als marketing- en marcom manager de channel grondig kennen. Sinds 2004 werkzaam als freelance communicatieadviseur en contentproducent. Vanaf 2009 als (web-)redactiechef en senior editor medeverantwoordelijk voor vorm en inhoud van ChannelConnect, hét kennisplatform voor businesspartners in de ICT-branche.