Mike Ettling benoemd tot CEO Unit4

    Unit4, leverancier van gebruiksvriendelijke bedrijfssoftware voor dienstverlenende organisaties, heeft Mike Ettling benoemd tot Chief Executive Officer (CEO).

    Ettling is een ervaren leider en was eerder de President van SAP Successfactors, een vooraanstaande leverancier van Human Capital Management SaaS. Hij brengt een schat aan expertise en inzichten met betrekking tot cloudgebaseerde technologieën en bedrijfstoepassingen met zich mee. Hij heeft een duidelijke visie over hoe technologie mensgerichte organisaties kan transformeren en heeft een sterke staat van dienst opgebouwd bij organisaties zoals SAP Successfactors, NGA HR en Unisys.

    Sinds Unit4 in 2014 door Advent International werd overgenomen, heeft de bedrijfssoftwareleverancier een aanzienlijke transformatie ondergaan en is het nu een van de grootste en snelst groeiende SaaS-bedrijven in het middensegment op de markt. Er is aanzienlijk geïnvesteerd in het productportfolio, waardoor Unit4 een breed spectrum aan cloudgebaseerde diensten van hoge kwaliteit aan zijn klanten kan aanbieden. Door de investering in R&D en zijn wereldwijde bedrijfsmodel bevindt Unit4 zich bovendien in een unieke positie om zakelijke toepassingen van wereldklasse te leveren aan een groeiend klantenbestand van mensgerichte organisaties.

    Ettling neemt de taak over van Stephan Sieber die vanaf 2016 CEO was van Unit4. Hij blijft het bedrijf tijdens een overgangsperiode ondersteunen voordat hij zijn loopbaan buiten Unit4 voortzet.

    www.unit4.com