Michiel van Vlimmeren SVP en General Manager Salesforce Nederland

  Algemene informatie

  Naam: Michiel van Vlimmeren
  Nieuwe functie: Senior Vice President en General Manager Salesforce Nederland
  Vorige functie: Managing Director HPE Nederland


  Salesforce heeft Michiel van Vlimmeren benoemd als Senior Vice President en General Manager voor Nederland. Salesforce maakt een ongelooflijke groei door in Nederland en in EMEA. In Nederland zal het Salesforce ecosysteem van klanten, partners en ontwikkelaars naar verwachting 25.000 nieuwe banen en meer dan 7 miljard dollar BBP creëren in 2022.

  Van Vlimmeren zal op 1 november bij Salesforce starten en het bedrijf gaan leiden tijdens de volgende groeifase. Van Vlimmeren is een ervaren leider en komt over van Hewlett Packard Enterprise, waar hij sinds 2011 een aantal leidinggevende functies vervulde, waaronder die van Managing Director van Nederland van 2016 tot 2019.

  “Salesforce is een speciaal bedrijf met een sterke focus op bedrijfswaarden en geavanceerde technologie die de ervaring van elke klant transformeert,” zegt Van Vlimmeren. “Ik kijk ernaar uit om met het team samen te werken aan het verder investeren in en het ondersteunen van het groeiende klantenbestand van Salesforce in Nederland.”

  www.salesforce.com