Michael Müller Vice President WLAN en switches LANCOM

  Algemene informatie

  Naam: Michael Müller
  Nieuwe functie: Vice President WLAN en switches LANCOM Systems
  Vorige functie: Productmanagement D-Link


  De Duitse infrastructuurproducent LANCOM Systems heeft Michael Müller aangenomen als Vice President WLAN en switches. De 47-jarige is verantwoordelijk voor de netwerkproducten (zowel draadloos als bedraad): access points, controllers, hotspot-oplossingen en LAN-switches. Hij komt van de netwerkspecialist D-Link, waar hij leiding gaf aan het productmanagement voor Centraal-Europa.

  De afgestudeerde bedrijfseconoom heeft meer dan twintig jaar ervaring in het productmanagement binnen de IT-branche, vooral als leidinggevende. Recentelijk was hij als hoofd productmanagement bij D-Link verantwoordelijk voor het productmanagement in Centraal-Europa. Eerder werkte hij onder meer voor Dell en Hewlett Packard/Compaq.
  In zijn nieuwe rol is Michael Müller verantwoordelijk voor de product- en marktstrategie van de LANCOM WLAN- en switch-productlijnen. Hij zal het beheer, de verdere ontwikkeling en het lifecycle management van het LAN- en WLAN-portfolio aansturen. Müller rapporteert aan Christian Schallenberg, CTO en lid van de LANCOM-directie.