Maurice Veth Regional Sales Manager Benelux Lifesize

  Algemene informatie

  Naam: Maurice Veth
  Nieuwe functie: Regional Sales Manager Benelux Lifesize
  Vorige functie: Manager Sales Specialists Collaboration Cisco


  Lifesize stelt Maurice Veth aan als Regional Sales Manager Benelux in het Lifesize Benelux team. Maurice gaat zich samen met de Lifesize Partners richten op creëren van nieuw business in de Benelux.

  Maurice Veth heeft een brede kennis van de Enterprise en Telecom markt. Hij werkte de laatste 19 jaar bij Cisco Systems in diverse commerciële rollen en de laatste jaren was hij verantwoordelijk voor het Collaboration specialisten team. Daarvoor was hij werkzaam bij Castel, een telecom startup uit toenmalig energiemaatschappij Edon, en bij Getronics is hij zijn carrière gestart.

  In zijn nieuwe rol als Regional Sales Manager Benelux wil hij zijn kennis en kunde inzetten om Video Conferencing en de “moderne werkplek” verder vorm te geven bij eindgebruikers en partners. “Lifesize biedt hoge kwaliteit 4k video conferencing en collaboratie oplossingen vanuit de cloud met onder andere Microsoft Teams en S4B integratie. Innovatie en gebruikseenvoud tegen een betaalbare prijs staat hoog aangeschreven met het doel de gebruikerservaringen tijdens vergaderingen, trainingen en ad-hoc overleggen te optimaliseren onafhankelijk van plaats, tijd en type apparaat”.