Maud Sliepen Senior Channel Marketing Manager EMEA North Ivanti

  Algemene informatie

  Naam: Maud Sliepen
  Nieuwe functie: Sr. Channel Marketing Manager EMEA North Ivanti
  Vorige functie: Sr. Product Marketing Manager Enterprise Microsoft


  Sinds begin januari is Maud Sliepen bij Ivanti aan de slag gegaan als Senior Channel Marketing Manager EMEA North. Ze komt over van Microsoft, waar ze de afgelopen jaren werkzaam was als Senior Product Manager Enterprise. Daarvoor was ze bij Polycom verantwoordelijk voor de regionale marketing in de Benelux, Baltics en Oost-Europa en was jarenlang Channel Marketing Manager Benelux bij Citrix.

  In haar nieuwe rol kan zij al haar ervaring inzetten om Ivanti en haar (alliance) partners nog beter op de kaart te zetten. Sliepen: “In ons portfolio hebben we voor bijna iedere IT-uitdaging een oplossing. Wij noemen dit de kracht van Unified IT. Dat is mooi voor onze klanten, want die vragen om totaaloplossingen en tegelijkertijd een kans en een uitdaging voor onze partners.”

  www.ivanti.com

  Vorig artikelAnne Brouwers Product Manager Networking & Security Zetacom
  Volgend artikelJohan Splinter Accountmanager Lydis
  Maakte als afgestudeerd jurist (Internationaal Recht) in 1984 de overstap naar de IT-branche en leerde gedurende 16 jaar als marketing- en marcom manager de channel grondig kennen. Sinds 2004 werkzaam als freelance communicatieadviseur en contentproducent. Vanaf 2009 als (web-)redactiechef en senior editor medeverantwoordelijk voor vorm en inhoud van ChannelConnect, hét kennisplatform voor businesspartners in de ICT-branche.