Mark Olij directeur sales, marketing en services Arrow Electronics

  Algemene informatie

  Naam: Mark Olij
  Nieuwe functie: Directeur sales, marketing en services Arrow Electronics Nederland
  Vorige functie: Alliance & business development manager PQR


  Technologieleverancier Arrow Electronics heeft Mark Olij (51) benoemd tot directeur sales, marketing en services van Arrow’s enterprise computing solution business in Nederland. Hij volgt Mark-Louis Heijman op, die vanuit de Arrow-vestiging in Houten een Europese rol gaat vervullen.

  In zijn nieuwe functie legt Olij de focus op de verdere groei, met name voor het ArrowSphere Cloud Platform. Hij zal rapporteren aan Bart van Rheenen, managing director van Arrow’s enterprise computing solutions business in de Benelux.

  Olij startte twintig jaar geleden in de IT-wereld en brengt een grote hoeveelheid kennis, ervaring en relaties met zich mee. Voor zijn komst naar Arrow Electronics was hij alliance & business development manager bij cloud-integrator PQR. Hij maakte daar tevens deel uit van het managementteam. De Noord-Hollander startte zijn carrière als beroepsmilitair bij het Korps Mariniers, en was daarnaast beurshandelaar en zelfstandig ondernemer.

  www.Arrow.com

  Vorig artikelEugene Bergen Henegouwen President EMEA Equinix
  Volgend artikelHenri Lathouwers, Director Supply Chain Europe
  Maakte als afgestudeerd jurist (Internationaal Recht) in 1984 de overstap naar de IT-branche en leerde gedurende 16 jaar als marketing- en marcom manager de channel grondig kennen. Sinds 2004 werkzaam als freelance communicatieadviseur en contentproducent. Vanaf 2009 als (web-)redactiechef en senior editor medeverantwoordelijk voor vorm en inhoud van ChannelConnect, hét kennisplatform voor businesspartners in de ICT-branche.