Marieke Snoep nieuwe chief business market KPN

  Algemene informatie
  Naam: Marieke Snoep
  Nieuwe functie: Chief Business Market KPN
  Vorige functie: Chief Commercial Officer Consumentenmarkt T-Mobile

  ________________________________________

  Marieke Snoep wordt de nieuwe chief business market bij KPN. Ze komt over van T-Mobile, waar ze CCO voor de consumentenmarkt was.

  Als chief business market krijgt ze de dagelijkse leiding over de activiteiten van KPN in de zakelijke markt in Nederland. Het betreft een nieuwe functie die ontstond nadat KPN de rol van chief commercial officer (CCO) in augustus splitste in één voor de zakelijke activiteiten en één voor de consumentenmarkt.

  Snoep is afkomstig van concurrent T-Mobile Nederland, waar ze sinds 2002 werkzaam was in diverse rollen, waarvan de laatste chief commercial officer voor de consumentenmarkt was.

  www.kpn.com

  Vorig artikelRenske Galema Regional Director CyberArk region North
  Volgend artikelJasper Snijder nieuwe CEO van e-office
  Maakte als afgestudeerd jurist (Internationaal Recht) in 1984 de overstap naar de IT-branche en leerde gedurende 16 jaar als marketing- en marcom manager de channel grondig kennen. Sinds 2004 werkzaam als freelance communicatieadviseur en contentproducent. Vanaf 2009 als (web-)redactiechef en senior editor medeverantwoordelijk voor vorm en inhoud van ChannelConnect, hét kennisplatform voor businesspartners in de ICT-branche.