Marco Heil partnermanager Midden- en Oost Nederland deanone

  Algemene informatie

  Naam: Marco Heil
  Nieuwe functie: Partner Manager Midden- en Oost Nederland deanone
  Vorige functie: Sales Manager Zakelijk Qurrent


  Telecom en internet provider voor de zakelijke markt dean one heeft het salesteam verder uitgebreid met Marco Heil, die is aangesteld als Partner Manager voor de regio Midden- en Oost-Nederland en heeft veel ervaring in de zakelijke telecomsector.

  Zo heeft hij onder andere ervaring opgedaan bij Bos Telecom, Overhoff Telecommunicatie en de laatste tien jaar bij Telfort Zakelijk in verschillende salesfuncties. De afgelopen 6 maanden werkte hij als Sales Manager Zakelijk bij energieleverancier Qurrent. Hij gaat bij deanone bezighouden met het ondersteunen van bestaande Partners, evenals het werven van nieuwe Partners.

  www.deanone.nl

  Vorig artikelTom Mulder algemeen directeur X2com B.V.
  Volgend artikelInnopay stelt Esther Groen aan als partner
  Maakte als afgestudeerd jurist (Internationaal Recht) in 1984 de overstap naar de IT-branche en leerde gedurende 16 jaar als marketing- en marcom manager de channel grondig kennen. Sinds 2004 werkzaam als freelance communicatieadviseur en contentproducent. Vanaf 2009 als (web-)redactiechef en senior editor medeverantwoordelijk voor vorm en inhoud van ChannelConnect, hét kennisplatform voor businesspartners in de ICT-branche.