Marcel van Oirschot executive vice-president KPN Security

  Algemene informatie

  Naam: Marcel van Oirschot
  Nieuwe functie: EVP KPN Security
  Vorige functie: Commercial Director Tesorion


  Marcel van Oirschot is sinds 1 augustus aan de slag als executive vice-president van KPN Security. In deze functie geeft hij de missie van KPN Security verder vorm: de digitale weerbaarheid van organisaties verbeteren, en samen met klanten en partners Nederland iedere dag veiliger maken.

  Van Oirschot heeft niet alleen veel kennis van grote ondernemingen, maar tijdens zijn carrière ook de nodige security-ervaring verworven, waaronder Fox-IT en Tesorion. Met deze achtergrond is Marcel een belangrijke aanvulling voor KPN Security.

  De securitymarkt is nog redelijk jong. “Daardoor is deze dynamisch, maar ook versnipperd. Dit maakt het opzetten van een gedegen securitystrategie key voor KPN Security. We voorkomen een lappendeken van oplossingen die niet op elkaar zijn afgestemd. We dragen er zorg voor dat een IT-omgeving op essentiële punten veilig is. Want een IT-omgeving die vandaag als veilig geldt, kan morgen onaanvaardbare risico’s opleveren,” aldus Van Oirschot.

  Awarenesstrainingen die de risico’s en impact van een potentieel datalek belichten zijn daarbij net zo belangrijk als technische oplossingen.

  Meer informatie: www.knp.com