Mano Joren Senior Partner Manager bij dean one

  Algemene informatie

  Naam: Mano Joren
  Nieuwe functie: Senior Partner Manager dean one
  Vorige functie: Manager New Business Voiceworks


  Deze maand is Mano Joren gestart als Senior Partner Manager bij dean one, de telecom en internet provider voor de zakelijke markt. Met de komst van Joren als Senior Partner Manager voor de regio Noordwest-Nederland, breidt het salesteam van dean one opnieuw uit.

  Joren heeft veel ervaring in de markt, zo heeft hij onder andere gewerkt bij Voiceworks als Manager New Business en Key Account Partner Manager en bij KPN als Senior Business Partner Manager. Hij zal zich bij dean one bezighouden met zowel het ondersteunen van bestaande Partners, als met het werven van nieuwe Partners.

  Robert de Jager, Directeur Sales bij dean one: “Met bijna 80 medewerkers en nog veel vacatures groeien wij hard. Wij zijn continu op zoek naar nieuwe gedreven collega’s – die net als wij – een passie hebben voor het partnerkanaal. Mano Joren heeft veel ervaring en expertise op het gebied van cloudtelefonie en mobiele telefonie voor de zakelijke markt en kent deze markt als geen ander. Ik ben ontzettend blij dat iemand zoals Mano, die de markt zo goed kent, voor dean one kiest!”

  www.deanone.nl