Maarten Guijt wordt General Manager Benelux Lenovo

  Algemene informatie

  Naam: Maarten Guijt
  General Manager Benelux Lenovo
  Vorige functie: General Manager HP Indigo Digital Solutions Northern Europe


  Lenovo heeft Maarten Guijt per 1 december benoemd als General Manager Benelux. Hij gaat rapporteren aan Francois Bornibus, President EMEA en vervangt de eerder dit jaar vertrokken Andreas Mayer.

  In zijn functie zal Guijt de strategie en transformatie-initiatieven van Lenovo (Lenovo Personal Computing en Smart Devices-divisie) in de Benelux verder versterken. Onderdeel van zijn missie is het optimaliseren van de globale positie van Lenovo als leidende pc-fabrikant om een stabiele nummer één-positie in Benelux te veroveren. Tevens zal hij zich inzetten voor groei en marktaandeel in de tablets- en smart devices-markt.

  Guijt is een ervaren leider die al twintig jaar succesvol goed presterende teams in de internationale IT- en Telecom-industrie leidt. Voor zijn overstap naar Lenovo vervulde hij de rol van General Manager bij HP Indigo Digital Solutions Northern Europe vanuit Nederland. Voorafgaand aan deze functie had Maarten verschillende strategische leidinggevende functies op het hoofdkantoor van HP in Palo Alto, Californië en verschillende rollen in zijn 13 jaar bij KPN Royal Dutch Telecoms.

  Guijt is afgestudeerd in Marketing en International Business aan de Universiteit van Duesto in San Sebastián, Spanje en de Haarlem Business School in Nederland.

  www.Lenovo.nl

  Vorig artikelEmmanuel Vanderhaegen Sales Director Benelux Qlik
  Volgend artikelHugo van Diepen managing director Leadgate Europe
  Maakte als afgestudeerd jurist (Internationaal Recht) in 1984 de overstap naar de IT-branche en leerde gedurende 16 jaar als marketing- en marcom manager de channel grondig kennen. Sinds 2004 werkzaam als freelance communicatieadviseur en contentproducent. Vanaf 2009 als (web-)redactiechef en senior editor medeverantwoordelijk voor vorm en inhoud van ChannelConnect, hét kennisplatform voor businesspartners in de ICT-branche.