Bart Lubberink Director Hosting & Security Exact

  Algemene informatie

  Naam: Bart Lubberink
  Nieuwe functie: Director Hosting & Security Exact
  Vorige functie: Manager Global Intranet Services Rabobank


  Softwaremaker Exact heeft Bart Lubberink (44) benoemd tot Director Hosting & Security, een nieuwe functie binnen Exact. Lubberink gaat leiding geven aan verdere standaardisatie van hostingactiviteiten en cloudinfrastructuur.

  Voorheen was hij onder meer werkzaam bij Rabobank en KPN, waar hij in diverse leidinggevende rollen verantwoordelijk was voor hosting, network-services en datamanagement voor grootzakelijke klanten.

  “Exact groeit hard en barst van de ambitie. In 2018 zijn er 59.000 bedrijfsadministraties bijgekomen die draaien op Exact Online. Het totaal op 31 december 2018 kwam daarmee uit op ruim 400.000. Om die groei bij te benen en een leidende rol te spelen in de ontwikkeling van cloudsoftware, moeten onze klanten kunnen rekenen op betrouwbare hosting,” aldus Lubberink.

  In zijn nieuwe rol geeft hij leiding aan het team dat de cloudinfrastructuur optimaliseert, zodat zowel op dal- als piekmomenten de juiste capaciteit beschikbaar is voor een goede, constante performance. “Daarnaast zijn we gestart met een cloud center of excellence”, vertelt Lubberink. “Het doel hiervan is om nog meer voordelen te halen uit standaardisatie in zowel techniek als procedures, binnen een omgeving die bol staat van de innovatie en vernieuwing.”

  www.exact.nl