René Louter CEO Be Informed

  Algemene informatie

  Naam: René Louter
  Nieuwe functie: CEO Be Informed
  Vorige functie: Algemeen directeur Emesa


  Per 1 mei is René Louter gestart als nieuwe CEO van Be Informed, een toonaangevende Nederlandse ontwikkelaar van het gelijknamige Intelligent Automation and Orchestration Platform. Hij volgt oprichter Rik Hoogenberg op die als aandeelhouder en adviseur nauw betrokken blijft bij Be Informed.

  Louter was hiervoor algemeen directeur van Emesa, het moederbedrijf van onder andere VakantieVeilingen en ActievandeDag. Daarvoor was hij werkzaam als CEO van RDC Group, marktleider op het gebied van software en data(analyse) voor de mobiliteitssector en als managing director van ASN Group. Tussen 2003 en 2012 vervulde hij diverse directiefuncties bij REAAL.

  Het managementteam van Be Informed is verder versterkt met de komst van Guus Romeijn als COO. Voorheen was Romeijn werkzaam bij diverse softwarebedrijven waaronder Trinicom, Kana en Verint.

  www.beinformd.com

  Vorig artikelBas Scheepens wordt Director Datech Benelux
  Volgend artikelJeff Scipio stapt over naar Guardian360
  Maakte als afgestudeerd jurist (Internationaal Recht) in 1984 de overstap naar de IT-branche en leerde gedurende 16 jaar als marketing- en marcom manager de channel grondig kennen. Sinds 2004 werkzaam als freelance communicatieadviseur en contentproducent. Vanaf 2009 als (web-)redactiechef en senior editor medeverantwoordelijk voor vorm en inhoud van ChannelConnect, hét kennisplatform voor businesspartners in de ICT-branche.