Keijzers International Business Manager Interxion

  Algemene informatie

  Naam: Joeri Keijzers
  Nieuwe functie: International Business Manager
  Vorige functie: Sales Executive Global Switch


  Het Nederlandse Interxion, Europees leverancier van carrier- en cloudneutrale datacenterdiensten, heeft Joeri Keijzers aangesteld als International Business Manager. Hij wordt verantwoordelijk voor internationale klanten die zich op de Amsterdam Campus van Interxion willen vestigen.

  Keijzers werkte hiervoor al voor het Europese hoofdkantoor en de Belgische tak van Interxion, en was onderdeel van het salesteam bij Global Switch. Daarvoor vervulde hij verschillende rollen bij TomTom en Vodafone.

  Als gevolg van de toenemende digitalisering maakt Interxion een sterke groei door. Een deel van die groei is te wijten aan de vele, internationaal opererende bedrijven die Amsterdam kiezen als vestigingsplaats voor hun IT-omgeving. Nederland, en Amsterdam in het bijzonder, is de digitale mainport van Europa. De uitstekende connectiviteit maakt van Nederland de ideale uitvalsbasis voor grote bedrijven met digitale diensten. Keijzers wordt het gezicht voor buitenlandse bedrijven die zich op de Amsterdam Campus van Interxion willen gaan vestigen.

  Keijzers over zijn nieuwe functie: “Ik heb de datacentersector altijd intrigerend gevonden. We kunnen zowel zakelijk als privé niet meer zonder digitale diensten, en die kunnen op hun beurt weer niet zonder datacenters. Het is geweldig om een bijdrage te leveren aan de digitale economie, en de groei van Interxion.”

  www.interxion.com

  Vorig artikelBraam en Alipour nieuwe directie Ymor
  Volgend artikelBader Commercial Director Promedico ICT
  Maakte als afgestudeerd jurist (Internationaal Recht) in 1984 de overstap naar de IT-branche en leerde gedurende 16 jaar als marketing- en marcom manager de channel grondig kennen. Sinds 2004 werkzaam als freelance communicatieadviseur en contentproducent. Vanaf 2009 als (web-)redactiechef en senior editor medeverantwoordelijk voor vorm en inhoud van ChannelConnect, hét kennisplatform voor businesspartners in de ICT-branche.