Kaspersky Lab benoemt Martijn van Lom tot General Manager Noord-Europa

  Algemene informatie

  Naam: Martijn van Lom
  Nieuwe functie: General Manager Noord-Europa Kaspersky Lab
  Vorige functie: Europees Marketing Director Kaspersky Lab

   

   

   

   


  Kaspersky Lab heeft de Nederlander Martijn van Lom (42) benoemd tot General Manager Noord-Europa. In zijn nieuwe internationale rol is hij verantwoordelijk voor de versterking van de positie van het securitysoftwarebedrijf in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Scandinavië en de Benelux. Hij maakt hiermee deel uit van het Europese directieteam.

  Vooraf aan deze promotie was Van Lom verantwoordelijk voor het Europese marketingbeleid. Daarnaast gaf hij vanaf 2010 leiding aan de Benelux-organisatie van Kaspersky Lab. Voor zijn rol als Managing Director van de Benelux was hij werkzaam als Sales Manager voor dezelfde landen. Hij startte in 2005 bij het securitysoftwarebedrijf. Daarvoor was hij actief bij verschillende IT-bedrijven waaronder distributiepartner Copaco. Ook was hij werkzaam als freelance managementconsultant en projectmanager voor bedrijven als BenQ, Fujitsu, Siemens en Heineken.

  www.kaspersky.com

  Vorig artikelRogier Stolk Country Manager Nederland Insight
  Volgend artikelElvira Kneefel Business Development Manager DCspine
  Maakte als afgestudeerd jurist (Internationaal Recht) in 1984 de overstap naar de IT-branche en leerde gedurende 16 jaar als marketing- en marcom manager de channel grondig kennen. Sinds 2004 werkzaam als freelance communicatieadviseur en contentproducent. Vanaf 2009 als (web-)redactiechef en senior editor medeverantwoordelijk voor vorm en inhoud van ChannelConnect, hét kennisplatform voor businesspartners in de ICT-branche.