Jurrie Christians naar MyMicro Group

  Algemene informatie

  Naam: Jurrie Christians
  Nieuwe functie: Chief Commercial Officer MyMicro Group
  Vorige functie: Diverse interim-functies bij Apple


  MyMicro Group – het bedrijf achter de websites ReplaceDirect.nl, Accu.nl en de groothandel Twindis.com. – heeft Jurrie Christians aangesteld als Chief Commercial Officer.

  Het bedrijf is markleider in de levering van reserve-onderdelen voor een breed palet elektronische producten als smartphones, laptops en witgoed. Twindis.com bedient het resell kanaal en de zakelijke markt met ervaren advies, geavanceerde logistiek en ingenieuze distributie. Zo is Twindis bijvoorbeeld in staat om bestelling geplaatst voor 23.00 uur de volgende dag te leveren.

  Met het exclusieve distributieschap van SBS-mobile als sprekende getuige. De slimme omnichannel strategie van MMG zorgt voor een serieuze boost voor de telecom- en reparatiemarkt en creëert een directe bijdrage aan de duurzaamheid van bedrijven en huishoudens.

  Christians neemt 20 jaar ict-expertise en know how, in het bijzonder (mobiele) telecom mee naar MMG. Hiervoor vervulde hij twee interim-functies bij Apple, hij was Brand Principal bij iCentre en Commercial Director bij inkooporganisatie Searchdog (tegenwoordig All Services). Daarvoor was hij VP Indirect Consumer Sales bij T- Mobile en nauw betrokken bij de start-up van Ben.

  www.mymicrogroup.com/nl