Joris Leupen Managing Director bij Telindus Nederland

  Algemene informatie

  Naam: Joris Leupen
  Nieuwe functie: Managing Director Telindus Nederland
  Vorige functie: Director Strategy & Solutions Telindus Nederland


  Telindus, specialist in slimme en veilige IT-platforms, heeft Joris Leupen (40) benoemd tot Managing Director. In zijn nieuwe functie binnen Telindus zal hij zich onder andere richten op de verdere transformatie van de organisatie naar een end-to-end IT-dienstverlener.

  Zijn doel is om Telindus als dienstverlener nog dichter bij de uitdagingen van de business van de klant te brengen, zodat IT daadwerkelijk toegevoegde waarde oplevert. Leupen volgt Geert Degezelle op die terugkeert naar België om aan de slag te gaan als CEO bij een managed IT-provider.

  Leupen is al vijftien jaar werkzaam bij Telindus in commerciële, operationele en strategische managementfuncties. Zo was hij onder andere Manager Sales, Director Technical Operations en Director of Managed Services. Hij was nauw betrokken bij de integratie tussen Proximus en Telindus en de samenvoeging van Telindus en ISIT. Ook begeleidde hij de overname die Telindus recent heeft gedaan van ION-IP en was hij betrokken bij de overnames van Umbrio en Codit. Vanuit zijn meest recente rol als Director Strategy & Solutions was hij ook medeverantwoordelijk voor het strategisch plan van de organisatie. Dit plan heeft de afgelopen drie jaar geleid tot een groei van de onderneming. Een mooie bevestiging dat de kennis en visie van Leupen bijdragen aan de positieve ontwikkeling van Telindus.

  www.telindus.nl