Jerrel Abdoel nieuwe Country Manager Nederland van G DATA

  Algemene informatie

  Naam: Jerrel Abdoel
  Nieuwe functie: Country Manager Nederland G DATA
  Vorige functie: Sales Manager G DATA Nederland


  G DATA Software, de innovatieve pionier op het gebied van IT-beveiliging, heeft Jerrel Abdoel (43) benoemd tot Country Manager van G DATA Nederland. Hij vervangt daarmee Dirk Cools, die de verantwoordelijkheid krijgt over Frankrijk, België en Luxemburg.

  De belangrijkste doelstelling van Abdoel is om het marktaandeel van G DATA Nederland binnen de zakelijke markt te vergroten, zonder iets prijs te geven op huidige positie in de retailmarkt. Dit zal hij bewerkstelligen door de relatie met de distributeurs en resellers van G DATA te verstevigen en door nieuwe zakelijke partners aan te trekken. Abdoel was de afgelopen vier jaar actief als Sales Manager bij G DATA Nederland en heeft ruim 17 jaar ervaring op het gebied van sales binnen de IT-industrie. Voorheen was Abdoel actief als Country Manager Benelux bij Avira en als Senior Account Manager bij Avnet (nu Tech Data).

  “Ik kijk er naar uit om verder te werken aan de ontwikkeling van dit mooie bedrijf. De laatste jaren heb ik samen met het team gewerkt om groei te realiseren binnen de zakelijke markt. Dit gaan we met veel passie en plezier voortzetten dankzij onze nieuwe zakelijke oplossingen en technologieën,” aldus Jerrel Abdoel, Country Manager bij G DATA Nederland. “We zijn sterker gepositioneerd dan ooit en wij hebben de ambitie om G DATA de komende jaren verder uit te bouwen, met nieuwe en bestaande partners, zodat we onze eindgebruikers optimaal kunnen bedienen.”

  www.gdata.nl