Jeffrey Bhaggoe versterkt CloudLand team

  Algemene informatie

  Naam: Jeffrey Bhaggoe
  Nieuwe functie: Senior accountmanager CloudLand
  Vorige functie: Sales Kaseya


  Jeffrey Bhaggoe vult het sales team aan als senior accountmanager. Bhaggoe was eerder werkzaam in verschillende sales en salesmanagement functies bij o.a. Kaseya en Commvault. De aanstelling van Bhaggoe zal een extra impuls geven aan de verkoopactiviteiten en de relatie met Managed Service Providers in de Benelux.

  “De ruime ervaring in de IT- en services industrie die Jeffrey meebrengt zal van waarde zijn voor CloudLand maar zeker ook voor onze partners.” aldus Lex Fabistas, directeur van CloudLand. “We zijn dan ook erg verheugd over zijn aanstelling en zijn ervan overtuigd dat we met Jeffrey de ingezette koers kunnen voortzetten en onze ambities kunnen realiseren.”

  Over CloudLand

  CloudLand biedt als softwaredistributeur een platform voor resellers en managed services-providers in de Benelux. Het is het startpunt voor alle verzoeken rond software-oplossingen, zowel lokaal als in de Cloud. Het focust zich daarbij onder andere op de infrastructuur, waaronder beheer, security en back-up. CloudLand beschikt over uitgebreide kennis van softwarelicenties en IT-management en biedt gebruiksvriendelijke oplossingen die lokaal en in de Cloud kunnen draaien. Daarmee helpt het resellers en serviceproviders om hun winstgevendheid te vergroten door toegevoegde waarde te leveren bij kleine, middelgrote en grote ondernemingen. Meer informatie op www.cloudland.store