Jean-François Van Boxmeer wordt CEO Vodafone

  Algemene informatie

  Naam: Jean-François Van Boxmeer
  Nieuwe functie: Bestuursvoorzitter Vodafone
  Vorige functie: CEO Heineken


  Jean-François Van Boxmeer stapt over van Heineken naar Vodafone en volgt alszodanig Gerard Kleisterlee op als bestuursvoorzitter van Vodafone. Kleisterlee legt na bijna tien jaar die functie neer.

  Vodafone CEO Nick Read wijst in een verklaring onder meer op de ervaring van Van Boxmeer in het realiseren van groei met behulp van zowel B2B als B2C business modellen. Van Boxmeer is sinds 2005 CEO van Heineken en onder zijn leiding verdrievoudigde de waarde van het aandeel Heineken.

  Van Boxmeer start per 28 juli aan als niet-uitvoerend bestuurder. In november 2020 volgt hij Kleisterlee dan op als bestuursvoorzitter.

  www.vodafone.nl

  Vorig artikelKoen van den Biggelaar Customer Success Unit Lead Microsoft Nederland
  Maakte als afgestudeerd jurist (Internationaal Recht) in 1984 de overstap naar de IT-branche en leerde gedurende 16 jaar als marketing- en marcom manager de channel grondig kennen. Sinds 2004 werkzaam als freelance communicatieadviseur en contentproducent. Vanaf 2009 als (web-)redactiechef en senior editor medeverantwoordelijk voor vorm en inhoud van ChannelConnect, hét kennisplatform voor businesspartners in de ICT-branche.