Jasper Snijder nieuwe CEO van e-office

  Algemene informatie
  Naam: Jasper Snijder
  Nieuwe functie: CEO e-office
  Vorige functie: Executive Vice President New Business KPN

  ________________________________________

  Per 1 oktober heeft e-office een nieuwe CEO in de persoon van Jasper Snijder, hiervoor Executive Vice President New Business bij KPN.

  Hij neemt de rol over van CEO en mede-oprichter Roland Hameeteman. Hameeteman blijft als adviseur en inspirator nauw betrokken bij e-office en de e-office group, bestaande uit e-office, BLAUD en work21.

  “We zitten nu in een groeifase en willen voor e-office en de e-office group een volgende stap maken. Een stap met behoud van onze eigenheid, visie en aanpak. In Jasper hebben we iemand gevonden die het uitbouwen van bedrijven uitstekend begrijpt. Aan Jasper de taak om de ambitie van e-office verder vorm te geven en te executeren” vertelt Roland Hameeteman.

  Ronald Hameeteman (l.) en Jasper Snijder (r.)

  “Door de snelheid van technologische ontwikkelingen en vaak ook gebrek aan de juiste kennis is het voor bedrijven een enorme uitdaging om de kansen en mogelijkheden van digitalisering te verzilveren. e-office helpt bedrijven in deze digitale challenge. De visie die e-office daarin heeft, spreekt mij aan; de medewerker van nu en morgen ondersteunen met slimme technologische ontwikkelingen. Dat geeft een organisatie slagkracht en flexibiliteit. Met mijn kennis en ervaring draag ik graag bij aan de groei van e-office”, aldus Jasper Snijder.

  Met de komst van Snijder (rechts op de foto) heeft Hameeteman zijn handen vrij om een multidisciplinair netwerk van bedrijven op te bouwen. Op die manier wordt het mogelijk de ambitie waar te maken om de digitale transformatie van BV Nederland te ondersteunen en te versnellen.

  www.e-office.com