Jarno Claassen Partner Channel Manager License Partners

  Algemene informatie

  Naam: Jarno Claassen
  Nieuwe functie: Partner Channel Manager License Partners
  Vorige functie: General Manager Relisence


  Jarno Claassen is als Partner Channel Manager in dienst getreden bij License Partners.
  License Partners koopt en verkoopt gebruikte Microsoft softwarelicenties. In zijn nieuwe rol als Partner Channel Manager wordt hij verantwoordelijk voor het uitbouwen van het partnerkanaal, om de klanten nog beter te kunnen bedienen.

  Claassen heeft ruime ervaring in de softwarebranche. In 2017 zette hij het Benelux kantoor van Relicense op. Daarvoor werkte hij bij Comsoft Direct.

  “License Partners is een geweldige club met grote ambities. Zij zijn de pionier in de markt van gebruikte softwarelicenties en een gevestigde naam in de Benelux.
  Ik ben heel blij met deze stap, omdat ik me hier verder professioneel kan ontwikkelen en mijn netwerk kan inzetten om de ambities van License Partners mee te verwezenlijken. De werkwijze, het karakter en de ambities van License Partners passen bovendien perfect bij mij,” aldus Claassen.

  License Partners werd opgericht in 2011 en heeft zich sindsdien als eerste bedrijf in de Benelux gespecialiseerd in de koop en verkoop van gebruikte Microsoft licenties. Het gebruik van tweedehands Microsoft licenties werd in 2009 door wettelijke richtlijnen van het Europees Parlement toegestaan en sinds zijn oprichting in 2011 heeft License Partners gebruikte licenties geleverd aan een grote verscheidenheid aan organisaties. Van MKB tot multinationals, van zorgorganisaties tot overheden; vele organisaties hebben al flinke kostenbesparingen gerealiseerd dankzij de aanschaf of verkoop van gebruikte of overtollig geworden Microsoft licenties.

  www.licensepartners.nl

  Vorig artikelAttila van Dam Director bij Forcepoint Benelux
  Volgend artikelRamón Hemelrijk Regional Sales Manager ThousandEyes
  Maakte als afgestudeerd jurist (Internationaal Recht) in 1984 de overstap naar de IT-branche en leerde gedurende 16 jaar als marketing- en marcom manager de channel grondig kennen. Sinds 2004 werkzaam als freelance communicatieadviseur en contentproducent. Vanaf 2009 als (web-)redactiechef en senior editor medeverantwoordelijk voor vorm en inhoud van ChannelConnect, hét kennisplatform voor businesspartners in de ICT-branche.