Jaques Country Manager Avanade Nederland

  Algemene informatie

  Naam: John Jaques
  Nieuwe functie: Countrt Manager Nederland Avanade
  Vorige functie: Managing Partner Talent Force Cooperation


  ICT-dienstverlener Avanade heeft John Jaques aangesteld als nieuwe Country Manager van Avanade Nederland. Hij zal zich richten op het versterken van de positie van Avanade in Nederland, onder meer door het verder versnellen van de groei van het bedrijf.

  Als aanbieder van digitale en cloud services richt Avanade zich op nieuwe innovaties zoals Virtual Reality, kunstmatige intelligentie, Internet of Things en de beweging van ruwe data naar inzichten die producten en dienstverlening optimaliseren.

  Jaques heeft ruim 30 jaar ervaring in de IT en technologische dienstverlening, zowel in Nederland als internationaal. Hij is een groot deel van zijn loopbaan verantwoordelijk geweest voor het leiding geven aan business units, divisies en (dochter-)bedrijven van organisaties, waaronder CGI Nederland en Capgemini.

  www.avanade.nl

  Vorig artikelMiriam Murphy leidt Tech Data Benelux
  Volgend artikelSanthosh Nair gaat R&D voor IoT aansturen bij MobileIron
  Maakte als afgestudeerd jurist (Internationaal Recht) in 1984 de overstap naar de IT-branche en leerde gedurende 16 jaar als marketing- en marcom manager de channel grondig kennen. Sinds 2004 werkzaam als freelance communicatieadviseur en contentproducent. Vanaf 2009 als (web-)redactiechef en senior editor medeverantwoordelijk voor vorm en inhoud van ChannelConnect, hét kennisplatform voor businesspartners in de ICT-branche.