HPE stelt Jan Willem Dees aan als Algemeen Directeur Nederland

  Algemene informatie

  Naam: Jan Willem Dees
  Nieuwe functie: Algemeen Directeur HPE Nederland
  Vorige functie: SVP Sales en Sales Operations Europe NTT/Dimension Data


  HPE heeft Jan Willem Dees aangesteld als Algemeen Directeur Nederland, aldus Thiebaut Gilles, Senior Vice President en Managing Director HPE Northern Western Europe.

  Gilles schrijft op LinkedIn: “Jan Willem komt bij ons vanuit NTT/Dimension Data waar hij meest recentelijk de rol van SVP Sales en Sales Operations Europe bekleedde. Tijdens deze carrière heeft hij met succes omvangrijke P & L’s geleid en heeft hij een aantal senior functies bekleed, waaronder Director Digital Infrastructure Europe, Managing Director van NTT/Dimension Data Nederland en CEO van NTT/Dimension Data in Duitsland.”

  “Dees is gepassioneerd door klanten en heeft een uitstekend begrip van zowel de business als de technologische trends die onze markt beïnvloeden. Ik wil van deze gelegenheid gebruik maken om Hans Daniels te bedankende afgelopen vijf maanden de interim-directeur van Nederland te zijn geweest. Hans zal gedurende de maand april helpen met de onboarding van Jan Willem om een vlotte overgang te verzekeren.”

  www.hpe.com