James Ward managing director van Hammer en Exertis

  Algemene informatie

  Naam: James Ward
  Nieuwe functie: Managing Director Hammer & Exertis
  Vorige functie: Managing Director Hammer


  James Ward is aangesteld als managing director voor de gecombineerde bedrijfsactiviteiten van Hammer en Exertis.

  De Britse distributeur van technologische producten voor de zakelijke, mobiele en retailmarkt Exertis voert een aantal organisatorische en zakelijke veranderingen door die verdere kansen bieden voor de klanten van Exertis en Hammer om te profiteren van een breder leveranciersportfolio en toegang tot verbeterde diensten. Ward rapporteert aan Paul Bryan, managing director van Exertis UK.

  “Met de integratie van de commerciële en ondersteunende teams van Hammer en Exertis zullen we onze klanten nog meer waarde kunnen bieden door een uitgebreid leveranciers- en services portfolio aan te bieden, gecombineerd met de ervaring van medewerkers die aansluit bij de verschillende eisen die onze klanten in hun verticale markten stellen. James is met zijn ervaring, zijn afkomst en zakelijk inzicht de ideale persoon om leiding te geven aan onze zakelijke activiteiten, zowel in het Verenigd Koninkrijk als in heel Europa, waar Hammer al succesvolle operaties heeft in verschillende landen”, aldus Bryan.

  Hammer adopteert ook de naam Exertis in het merk ‘Exertis Hammer’, hetgeen de integratie van de bedrijven verder weerspiegelt.

  www.exertis.eu