Intercity Technology stelt Rob Fechter aan als Sales Director

  Algemene informatie

  Naam: Rob Fechter
  Nieuwe functie: Sales Director Intercity Technology
  Vorige functie: Manager Strategic Partnerships Voiceworks


  Rob Fechter is per 1 oktober benoemd als Sales Director van Intercity Technology, de Amsterdamse leverancier van communicatietechnologie voor het MKB-segment. Fechter was tot op heden werkzaam bij Voiceworks, waar hij als Manager Strategic Partnerships verantwoordelijk was voor een portefeuille van een aantal Wholesale Partners.

  De switch van een indirect naar een direct businessmodel klinkt als een grote stap. Fechter ziet dit echter anders. “Je bedient met je team een andere groep klanten, maar de manier van werken verschilt niet veel. Of het nu Partner of End Customer sales is, customer intimacy speelt in beide gevallen een zeer grote rol. Daarnaast mag ik ook nu weer met een geweldig gemotiveerd team werken.”

  Fechter was sinds 2014 werkzaam bij Voiceworks, zusterbedrijf van Intercity binnen de Within Reach Group (WRG), en ook zijn gehele carriere daarvoor heeft zich afgespeeld in de telecomsector. Zo maakte hij zijn eerste stappen begin jaren tachtig in de telecomindustrie bij PTT Telecom en KPN. Sindsdien zijn Fechter en telecom onlosmakelijk met elkaar verbonden.