Infotheek Group benoemt Leon Timmermans als Managing Director van Flex IT Distribution

  Algemene informatie

  Naam: Leon Timmermans
  Nieuwe functie: Managing Director Flex IT Distribution
  Vorige functie: Director rent & demo business Flex IT Distribution


   

  De Board van Infotheek Group heeft Leon Timmermans benoemd tot nieuwe Managing Director van Flex IT Distribution. Als opvolger van Stephan Derksen gaat hij leiding geven aan Flex IT’s nieuwe ambitieuze plannen voor de circulaire distributiebusiness onder de merknaam Flex IT.

  “Leon Timmermans is sinds december 2018 actief als Director van Flex IT’s rent & demo business. Intussen heeft hij al indrukwekkende groei weten te realiseren voor dit onderdeel van onze circulaire business. Door structuur aan te brengen en in de praktijk te brengen heeft hij het leiderschap laten zien dat nodig is om ons ambitieuze circulaire strategieplan om te zetten in de praktijk,” aldus Lars Pettersson, voorzitter van de Board van Infotheek Group.

  Timmermans: “Ik sta te popelen om de leiding over de volledige Flex IT Divisie over te nemen en onze strategische plannen in de praktijk te brengen. Het is een voorrecht om met een toegewijd en gepassioneerd team te werken. We zullen samen de transitie naar een circulaire economie voor IT hardware maken en onze klanten laten profiteren van de voordelen ervan.”

  “Enkele jaren geleden zijn we aan een transformatie van ons bedrijf begonnen en intussen hebben we onszelf weten te positioneren als een toonaangevende Europese distributeur van circulaire IT producten en IT verhuur,” aldus Stephan Derken. “Naar mijn mening hebben we deze fase van onze transformatie grotendeels voltooid en is de tijd rijp om het stokje door te geven aan mijn opvolger.”

  www.flexitdistribution.com