Infor stelt Thijs Goossens aan als Channel Director Benelux

  Algemene informatie

  Naam: Thijs Goossens
  Nieuwe functie: Channel Director Benelux Infor
  Vorige functie: Senior Channel Salesmanager SAP


  Infor, leverancier van branchespecifieke cloudapplicaties, heeft Thijs Goossens (42) aangesteld als channel director Benelux om de verdere groei in deze regio te ondersteunen. Goossens gaat zich inzetten voor het ontwikkelen en uitbouwen van het partnernetwerk in Nederland, België en Luxemburg.

  Naast het uitbreiden en vergroten van de salesmogelijkheden door nieuwe samenwerkingsverbanden aan te gaan met resellers en partners en het verbeteren van de huidige partnerships gaat hij zich toeleggen op het stimuleren van innovatie bij bestaande en nieuwe partners. Hij is het eerste lokale aanspreekpunt en draagt zorg voor de ondersteuning van partners en trainingen.

  Goossens startte zijn carrière als partner accountmanager bij Microsoft en maakte na een paar jaar de overstap naar McAfee waar hij acht jaar lang werkzaam was, waarvan zes jaar als channel territory manager commercial market. Bij CA Technologies was hij verantwoordelijk voor new business bij nieuwe, grote enterprise-accounts. Voordat hij de overstap naar Infor maakte, was hij werkzaam als senior channel salesmanager bij SAP.

  Na zijn diploma marketing en management aan de hogeschool van Eindhoven behaalde Goossens aan de Universiteit van Tilburg zijn master organisatiewetenschappen.

  www.infor.com