Jeroen Luigjes nieuwe CEO bij Vancis

  Algemene informatie

  Naam: Jeroen Luigjes
  Nieuwe functie: CEO Vancis
  Vorige functie: Manager Business Development Vancis


  Hostingspecialist Vancis heeft Jeroen Luigjes aangesteld als algemeen directeur. In die rol volgt hij Cees de Jong op. Hij was al lid van het managementteam. Als algemeen directeur krijgt hij de taak om verdere groei te realiseren.

  De nieuwe CEO werkt sinds september 2017 bij Vancis. Daar leidde hij eerst alleen de divisie die zich richt op it-infrastructuurdienstverlening aan onderzoeksorganisaties. Enkele maanden later werd hij ook op concernniveau aangesteld als manager business development. Hij is afkomstig van verzekeringsmaatschappij Reaal waar hij Commercieel manager was.

  www.vancis.nl

  Vorig artikelRonald Lewis Sales Manager oneCentral
  Volgend artikelCaroline Rixen internationale PR LANCOM Systems
  Maakte als afgestudeerd jurist (Internationaal Recht) in 1984 de overstap naar de IT-branche en leerde gedurende 16 jaar als marketing- en marcom manager de channel grondig kennen. Sinds 2004 werkzaam als freelance communicatieadviseur en contentproducent. Vanaf 2009 als (web-)redactiechef en senior editor medeverantwoordelijk voor vorm en inhoud van ChannelConnect, hét kennisplatform voor businesspartners in de ICT-branche.