Crayon Benelux benoemt Ronald Hoeijenbos tot nieuwe CEO

  Algemene informatie

  Naam: Ronald Hoeijenbos
  Nieuwe functie: CEO Crayon Benelux en Sequint
  Vorige functie: Managing Director Avaya Nederland


  Ronald Hoeijenbos is sinds 1 november 2019 de nieuwe CEO van Crayon Benelux en Sequint, dat eerder dit jaar werd overgenomen door Crayon. Daarvoor was hij Managing Director bij Avaya Nederland en neemt het stokje over van vertrekkend CEO Johan West.

  “Het was een logische stap om Ronald aan te stellen voor de verdere ontwikkeling van Crayon Benelux en Sequint. Met de overname van Sequint in 2019 en de uitbreidingen van onze services in 2020, heeft Crayon Benelux de kans om binnen korte tijd grote stappen te zetten. Synergievoordelen behalen is hierbij een must. Wij zijn verheugd Ronald te mogen verwelkomen om de gezamenlijke organisatie van Crayon Benelux en Sequint in goede banen te leiden”, aldus West.

  Hoeijenbos is geen onbekende binnen de IT-wereld. Hij komt over van Avaya waar hij de afgelopen dertien jaar verschillende (internationale) managementfuncties heeft bekleed. De afgelopen jaren was hij de Managing Director van de Nederlandse tak. Voordat hij bij Avaya kwam, werkte Hoeijenbos bij Infineon Technologies en Siemens. Ronald is afgestudeerd in Electrotechniek en Bedrijfskunde.

  “Crayon staat voor het beheren, optimaliseren en innoveren van IT. De kansen en uitdagingen die dit biedt, zijn doorslaggevend geweest voor mijn overstap van Avaya naar Crayon Benelux en Sequint. Crayon gelooft dat je alleen zou moeten betalen voor wat waardevol is. In een alsmaar veranderende IT-wereld is die waarde niet altijd vanzelfsprekend. Daarom helpen wij organisaties om op een duurzame manier het maximale uit hun IT-investeringen te halen. Cloud en Artificial Intelligence (AI) zijn hierbij de toekomst, daar wil ik mij dan ook volledig voor inzetten”, legt Hoeijenbos uit.

  www.crayon.com