Hilbrand Wouters Sr. Area Sales Manager NewChannel

  Algemene informatie

  Naam: Hilbrand Wouters
  Nieuwe functie: Sr. Area Sales Manager NewChannel
  Vorige functie: Sales Specialist NewChannel


  NewChannel maakt bekend dat zij haar organisatie heeft uitgebreid met Hilbrand Wouters in de rol van Sr. Area Sales Manager.

  Met deze uitbreiding van de organisatie wordt verder vorm gegeven aan het succes en de groei van NewChannel als value add distributeur voor de Benelux op het gebied van cyber security en cloud-gebaseerde communicatie en management oplossingen.

  “Wij kennen Hilbrand al geruime tijd als een enthousiaste en ervaren salesman met een positieve en gedreven instelling die altijd een succesvolle relatie met zijn klanten voor ogen heeft. Al sinds 2013 hebben wij en onze resellers nauw met hem samengewerkt in verschillende projecten en heeft zijn persoonlijke inzet en ervaring tot successen geleid.”, zegt Martin Meerman, mede-eigenaar van NewChannel B.V..

  “Met de groei van onze organisatie, de toename in het aantal actieve resellers en ons uitgebreidere leveranciersportfolio voorzien wij een zeer positieve ontwikkeling en vergroting van ons marktaandeel in de Benelux in de komende jaren. De kennis, ervaring en inzet van Hilbrand zijn hierbij onlosmakelijk verbonden en wij zien uit naar een succesvolle samenwerking.”

  “Het is een buitengewoon voorrecht om onderdeel te zijn van een distributeur die ook daadwerkelijk value add, oftewel, waarde toegevoegd aan de producten en diensten van de fabrikanten ten faveure van de resellers van NewChannel en hun eindklanten”, zegt Hilbrand Wouters. “De rol van Sr. Area Sales Manager bij NewChannel is mij dan ook op het lijf geschreven daar ik niets liever doe dan resellers daadwerkelijk helpen bij het op de juiste manier invullen van hun IT security en back-up gerelateerde vraagstukken en projecten.”

  www.newchannel.nl

  Vorig artikelCoolProfs benoemt Camilla Ramberg tot algemeen directeur
  Volgend artikelBarry Wissink directeur Tritel-Fieber
  Maakte als afgestudeerd jurist (Internationaal Recht) in 1984 de overstap naar de IT-branche en leerde gedurende 16 jaar als marketing- en marcom manager de channel grondig kennen. Sinds 2004 werkzaam als freelance communicatieadviseur en contentproducent. Vanaf 2009 als (web-)redactiechef en senior editor medeverantwoordelijk voor vorm en inhoud van ChannelConnect, hét kennisplatform voor businesspartners in de ICT-branche.