Heikamp global product manager Dedicated Servers & Colocation Leasweb

  Algemene informatie

  Naam: Mathijs Heikamp
  Nieuwe functie: Global product manager Dedicated Servers &ampSales Consultant cloudoplossingen
  Vorige functie: Productmanager BT One Voice


  Leaseweb, aanbieder van cloud- en hostingdiensten, maakt vandaag bekend dat het Mathijs Heikamp heeft aangesteld als global product manager Dedicated Servers & Colocation.

  Het zwaartepunt van zijn functie zal liggen op de verdere ontwikkeling van het productportfolio van Leaseweb en het uitbouwen van het productmanagementteam.

  Leaseweb haalt met Heikamp een uiterst ervaren productmanager binnen. Hij was eerder actief bij British Telecom als productmanager voor BT One Voice-oplossingen en bij T-Mobile als marketingmanager Business. Na meer dan 10 jaar in de telecomwereld besloot hij dat het tijd was om aan een nieuw hoofdstuk in zijn carrière te beginnen. Hij zal zich volledig toeleggen op het ondersteunen van de groei van Leaseweb.

  www.leaseweb.nl

  Vorig artikelDavid Hut nieuwe CTO van Denit
  Volgend artikelVan den Broek CEO van Solvinity
  Maakte als afgestudeerd jurist (Internationaal Recht) in 1984 de overstap naar de IT-branche en leerde gedurende 16 jaar als marketing- en marcom manager de channel grondig kennen. Sinds 2004 werkzaam als freelance communicatieadviseur en contentproducent. Vanaf 2009 als (web-)redactiechef en senior editor medeverantwoordelijk voor vorm en inhoud van ChannelConnect, hét kennisplatform voor businesspartners in de ICT-branche.