Harmen Coops benoemd tot senior consultant bij CoolProfs

  Algemene informatie

  Naam: Harmen Coops
  Nieuwe functie: Senior OutSystems consultant CoolProfs
  Vorige functie: Scrum master WoningNet


  IT-dienstverlener CoolProfs heeft Harmen Coops (55) aangesteld als senior OutSystems consultant. In zijn nieuwe functie neemt Coops plaats in scrum teams die in opdracht van klanten maatwerk bedrijfsapplicaties ontwikkelen en speelt daarbij een sturende rol. Met de benoeming van deze ervaren kracht geeft CoolProfs invulling aan zijn missie een productiegerichte en strategische partner te zijn van opdrachtgevers.

  Harmen Coops is geen onbekende van de organisatie. Hij was de afgelopen zes jaar als ZZP’er verbonden aan CoolProfs en stond daarbij aan het hoofd van twee scrum-teams die voor WoningNet het nieuwe WoonRuimte Bemiddeling-systeem ontwikkelden. Deze core-bedrijfsapplicatie vervangt een verouderd legacy systeem. De implementatie ervan bracht een grote digitaliseringsslag teweeg en zet WoningNet op de kaart als innovatieve partner van woningcorporaties.

  Coops: “Ik werk inmiddels ruim zes jaar met CoolProfs als leverancier van onderscheidende diensten. Sinds het eerste moment vind ik het een mooi, interessant bedrijf met een eigen identiteit; authentiek, eerlijk en professioneel. Dat, gecombineerd met de OutSystems-expertise die CoolProfs in huis heeft en de beoogde groei, maken het bijzonder aantrekkelijk om dit avontuur aan te gaan.”