Günter Vos Chief Commercial Officer Eshgro

  Algemene informatie

  Naam: Günter Vos
  Nieuwe functie: Chief Commercial Officer Eshgro
  Vorige functie: Sales Director Enterprise Solutions Benelux,

  Nordics and Baltic Sennheiser Communications


  Wat zijn je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in je nieuwe job?

  Het optimaliseren en ontwikkelen van sales en het marketingdeel van de Eshgro-organisatie waarmee de naamsbekendheid gaat toenemen en het marktaandeel van Eshgro verder moet ontwikkelen.

  Wat zijn de voornaamste uitdagingen in de markt?

  Op dit moment zijn er veel spelers in de markt van SaaS actief, met verschillende proposities. Daardoor is SaaS misschien zelfs een containerbegrip geworden. Duidelijkheid in wat je krijgt voor welke investering en de betrouwbaarheid daarvan is noodzakelijk. De groei van data en applicaties is voor elk bedrijf een uitdaging. Thema’s als compliance, security en privacy in combinatie met continuïteit van business en voorspelbaarheid van kosten zijn daarin belangrijk.

  De eindgebruiker wil functionaliteit afnemen en de voorgaande thema’s moeten impliciet onderdeel zijn van de oplossing. Ik heb zin om met de onderscheidende propositie van Eshgro deze uitdagingen aan te gaan.

  Wat zie jij als de belangrijkste verschillen tussen je vorige baan en je nieuwe functie?

  Op persoonlijk gebied: Binnen Sennheiser was ik circa vijftig procent van mijn tijd internationaal aan het reizen, dat zal voorlopig alleen nog Benelux zijn. Op zakelijk gebied: Sennheiser was voornamelijk actief in de hardware en nu mag ik mij volledig richten op SaaS / software. Daarbij zal ik mij binnen Eshgro vooral bezighouden met de toekomstige strategische propositie op sales- en marketinggebied.

  Onze standaard slotvraag: hoe ziet je privé-situatie eruit en wat doe je het liefst in je vrijetijd?

  Ik ben getrouwd en heb twee prachtige kinderen (zoon en dochter). Sla graag een balletje tennis, spring af en toe op mijn racefiets en bezoek graag het theater. Daarnaast ben ik nauw betrokken bij het plaatselijke jeugd- en jongeren werk.