Gijs van Kampen partner bij New Technology Search

  Algemene informatie

  Naam: Gijs van Kampen
  Nieuwe functie: Partner New Technology Search
  Vorige functie: Business Development Cloud First business Accenture


  Gijs van Kampen is partner bij New Technology Search. In deze rol helpt hij opdrachtgevers om de beste executives en sales- en IT-professionals te vinden voor nieuwe IT.

  Van Kampen is een man van de praktijk. Bij Accenture, waar hij in de Cloud First business werkte, deed hij jarenlang business development en sales van innovatieve IT-oplossingen. Daarvoor werkte hij bij CRMWaypoint, dat marktleider was in Salesforce-implementaties in Nederland voordat het bedrijf aan Accenture werd verkocht.

  Door deze ervaring heeft Van Kampen niet alleen een groot en gespecialiseerd netwerk in nieuwe IT, maar heeft hij ook de kennis van de business én de inhoud die nodig is om geloofwaardig te zijn als gesprekspartner voor kandidaten.

  Als search-professional bouwt Van Kampen op de kwaliteiten die als een rode draad door zijn carrière lopen: een volledige focus op de klant, goed luisteren, afspraken nakomen en een snelle afhandeling van zaken. Deze kwaliteiten combineert hij met een groot enthousiasme voor de platformeconomie en de innovatieve IT-oplossingen die daarin het verschil maken.

  newtechnologysearch.com