Gerben de Haan directeur zakelijke markt Yorus, Retail Synergie en XBA

  Algemene informatie

  Naam: Gerben de Haan
  Nieuwe functie: Directeur zakelijke portfolio Yorus, Retail Synergie en XBA
  Vorige functie: Business Unit Manager Connectivity Ingram Micro


  Gerben de Haan is de nieuwe directeur van het zakelijke portfolio van Yorus, Retail Synergie en XBA, zo heeft Yorus bekend gemaakt.

  Met De Haan haalt de groep een ervaren kracht binnen. Hij is werkzaam geweest bij onder andere T-Mobile, Into en Ingram Micro Activation Services. Bij het laatstgenoemde bedrijf was hij verantwoordelijk was voor de afdeling Connectivity van de Unified Communication & Activation services.

  Yorus, Retail Synergie en XBA zijn onderdeel van de groep waar Telecombinatie en Utility Provider ook toe behoren. De groep betreft een multichannel platform dat diensten op het gebied van telecom, vaste aansluitingen, breedband, energie en Internet of Things faciliteert. De groep heeft meer dan 600 aangesloten partners, actief op de zakelijke en consumenten markt.

  www.yorus.nl

  Vorig artikelWim Timmer Sales Engineer Benelux Cato Networks
  Volgend artikelTom Mulder algemeen directeur X2com B.V.
  Maakte als afgestudeerd jurist (Internationaal Recht) in 1984 de overstap naar de IT-branche en leerde gedurende 16 jaar als marketing- en marcom manager de channel grondig kennen. Sinds 2004 werkzaam als freelance communicatieadviseur en contentproducent. Vanaf 2009 als (web-)redactiechef en senior editor medeverantwoordelijk voor vorm en inhoud van ChannelConnect, hét kennisplatform voor businesspartners in de ICT-branche.