Frank Hoekstra wordt Head of Europe bij IR

  IR, leverancier van proactieve experience management oplossingen, heeft Frank Hoekstra aangesteld als Head of Europe. Hij wordt verantwoordelijk voor de Europese activiteiten van de organisatie en gaat het bedrijf helpen in Europa te groeien.

  Hoekstra rapporteert direct aan Matt Glasner, de Chief Commercial Officer van IR, en geeft leiding aan het opstellen en uitvoeren van de groeistrategie van IR in de Europese regio, waar nu 15 procent van de wereldwijde omzet wordt gerealiseerd.

  “IR’s Europese business is in de eerste helft van ons fiscale jaar met 14 procent gestegen. De benoeming van Frank Hoekstra versterkt ons Europese team en is een drijver voor onze groei te drijven”, aldus Glasner. “Frank’s track record in het opbouwen van hoog presterende teams en het afleveren van succesvolle resultaten voor klanten is precies de expertise die nodig is om IR naar het volgende niveau te tillen.”

  Hoekstra komt over van Insight Benelux, waar hij Vice President & General Manager was. Hij was daar instrumenteel bij de transformatie van Insight Benelux van transactionele reseller tot een business resultaatgerichte leverancier van intelligente oplossingen. De Benelux is onder de vlag van Hoekstra uitgegroeid tot de op één na grootste markt voor Insight in Europa.

  In een intern memo meldt Hoekstra: “Het aanbod voor deze functie kon ik simpelweg niet afslaan. Het is moeilijk om afscheid te nemen van Insight, waar ik de echte waarde van ‘Hunger, Heart and Harmony’ heb leren kennen. Ik ben erg trots op wat we in de Benelux regio hebben gerealiseerd en heb veel vertrouwen in het succes in de toekomst. Het DNA van de organisatie was sterk en is sterker geworden met de komst van Inmac, Systemac, Caase en alle andere nieuwe teamleden die zijn toegetreden. De ondernemende instelling zonder het welzin van de teamleden uit het oog te verliezen is iets wat ik niet snel zal vergeten.”

  Meer informatie: www.ir.com