Frank den Ridder is Business Development Director Meuleman Electronics

  Algemene informatie

  Naam: Frank den Ridder
  Nieuwe functie: Business Development Director Meuleman Electronics
  Vorige functie: Business Innovation Manager Sustainder


  Meuleman Electronics, ontwikkel- en productiepartner voor high end IoT oplossingen, heeft Frank den Ridder aangesteld als Business Development Director.

  In zijn nieuwe functie is Den Ridder verantwoordelijk voor de sales- en marketingstrategie van het bedrijf. Hij zal zich met name richten op klantrelaties en de ontwikkeling en groei van Meuleman Electronics.

  Met meer dan 30 jaar ervaring in commercie en management van innovatieve projecten en intelligente oplossingen is Den Ridder de juiste persoon voor het bouwen van langdurige klantrelaties op basis van partnership samenwerking om zo van toegevoegde waarde te zijn in het gehele product ontwikkelingsproces. Hij heeft veel kennis van en ervaring met de mogelijkheden van Internet of Things binnen de verschillende marktsegementen en kan klanten daardoor adviseren in de opbouw van hun business case.

  “Meuleman Electronics wil acteren als de innovatieve partner voor de klant om zo samen de ontwikkeling en productie van hun vernieuwende producten en diensten te realiseren”, aldus Frank den Ridder. “De IoT markt blijft groeien en is voortdurend in ontwikkeling en biedt enorm veel mogelijkheden voor ons en voor onze klanten”.

  www.meuleman.io

  Vorig artikelHenk Nijland benoemd als Directeur Operations van Bizway
  Volgend artikelBob Bomer nieuwe CFO van Amac
  Maakte als afgestudeerd jurist (Internationaal Recht) in 1984 de overstap naar de IT-branche en leerde gedurende 16 jaar als marketing- en marcom manager de channel grondig kennen. Sinds 2004 werkzaam als freelance communicatieadviseur en contentproducent. Vanaf 2009 als (web-)redactiechef en senior editor medeverantwoordelijk voor vorm en inhoud van ChannelConnect, hét kennisplatform voor businesspartners in de ICT-branche.