Evert Ruiten Senior Pre-sales Engineer Futura

  Algemene informatie

  Naam: Evert Ruiten
  Nieuwe functie: Senior Pre-sales Engineer Futura
  Vorige functie: Zelfstandig netwerk consultant


  Evert Ruiten versterkt het technische team van Futura! Evert Ruiten (Senior Pre-sales Engineer) zal zich bezighouden met het ontwerpen van Cloud omgevingen, het begeleiden van migratietrajecten en hij is gespecialiseerd in Wi-Fi netwerken. Daarnaast kan hij in het Pre-sales traject ondersteuning bieden bij projecten.

  Na zijn studie elektronica met als specialisatie “Telecommunicatie” heeft Evert via KPN bijgedragen aan de uitbreiding van ISDN in verschillende landen. Dat was tevens de opstap naar “Netwerk Consultant”, waarbij hij de laatste jaren als zelfstandig consultant heeft gewerkt.

  Met een berg ervaring en een groot netwerk, zijn perfectionisme, gedrevenheid en enthousiasme de waarden die Evert motiveren. Zoals Evert zelf vaak zegt: “In de IT gaat alles automatisch. Maar niets vanzelf!”

  Voor Futura is de keuze voor Evert een logische stap. Met zijn kennis en ervaring is het wederom een stap in de juiste richting, om partners extra ondersteuning te kunnen bieden. Met ons team op volle sterkte staat Futura niets in de weg om verder te bouwen aan de toekomst.

  Seize the moment, build the future!

  Mocht u vragen voor hem hebben dan kunt u met Evert Ruiten in contact komen via LinkedIn of door hem te bellen via het kantoor van Futura op 0318 66 52 00.