Innopay stelt Esther Groen aan als partner

  Algemene informatie

  Naam: Esther Groen
  Nieuwe functie: Partner Innopay
  Vorige functie: Head of GTS Client Transition RBS Nederland


  Esther Groen (46) is per 1 februari 2019 aangesteld als partner bij consultancybureau INNOPAY. Ze wordt verantwoordelijk voor commercie en richt zich voornamelijk op de verdere ontwikkeling van relevante sectoren, zowel binnen Nederland als internationaal. Hierbij staan klantrelaties, kwaliteit en onderscheidende dienstverlening centraal.

  Voordat ze bij INNOPAY kwam werken, heeft ze ruim 10 jaar gewerkt in transaction banking bij ABN AMRO en The Royal Bank of Scotland (RBS). Door haar jarenlange ervaring in global transaction services levert zij een belangrijke bijdrage aan de innovatieve visie van INNOPAY op de ontwikkelingen rondom digitale transacties. “We willen hedendaagse problemen oplossen met een innovatieve blik op de toekomst”, aldus Groen.

  www.innopay.com

  Vorig artikelMarco Heil partnermanager Midden- en Oost Nederland deanone
  Volgend artikelBrenda Stuurman Finance Manager dean one
  Maakte als afgestudeerd jurist (Internationaal Recht) in 1984 de overstap naar de IT-branche en leerde gedurende 16 jaar als marketing- en marcom manager de channel grondig kennen. Sinds 2004 werkzaam als freelance communicatieadviseur en contentproducent. Vanaf 2009 als (web-)redactiechef en senior editor medeverantwoordelijk voor vorm en inhoud van ChannelConnect, hét kennisplatform voor businesspartners in de ICT-branche.