Harco Enting volgt Martijn van Lom op bij Kaspersky Lab

   

  Algemene informatie

  Naam: Harco Enting
  Nieuwe functie: General Manager van Kaspersky Lab Benelux
  Vorige functie: Director Public Sector Microsoft Nederland


  Martijn van Lom heeft enige tijd geleden aangekondigd per 1 april een nieuwe functie te hebben aanvaard. Van Lom: “Vanaf heden ben ik werkzaam als Marketing Director binnen de Europese organisatie. Inmiddels kan ik ook melden dat we een opvolger hebben gevonden en wil jullie dan ook graag voorstellen aan onze nieuwe General Manager van Kaspersky Lab Benelux, Harco Enting. Wij zijn ervan overtuigd: Harco is de juiste persoon om Kaspersky Lab nog verder uit te bouwen! Nogmaals bedankt voor het vertrouwen en we komen elkaar vast weer tegen.”

  “Na een aantal jaren binnen Microsoft Nederland verantwoordelijk te zijn geweest voor de Public Sector mag ik het roer overnemen van Martijn,” vult Enting aan.
  “Eén van de redenen om voor Kaspersky Lab te kiezen is haar missie: “we believe that everyone – from home computer users and small companies to large corporations and governments – has the right to be free from cyber-security fears”. Daar spreekt een geweldige ambitie uit die ik met het team graag met jullie willen gaan waarmaken. Ik zie uit naar onze kennismaking en samenwerking!”

  www.kaspersky.com