Enrico Pruis nieuwe commercieel directeur Trivento

  Algemene informatie

  Naam: Enrico Pruis
  Nieuwe functie: Chief Commercial Officer Trivento
  Vorige functie: Business Development Director Virtual Affairs


  Trivento, IT-specialist in digitale platformoplossingen, heeft Enrico Pruis aangesteld als nieuwe commercieel directeur (CCO). De nieuwe rol binnen het IT-bedrijf is opgezet om richting en invulling te geven aan de transitie die Trivento doormaakt.

  Pruis (40) was hiervoor zes jaar werkzaam bij fintech Virtual Affairs waar hij als Business Development Director verantwoordelijk was voor sales en de ontwikkeling van de internationale insurance propositie van het bedrijf. In totaal neemt Pruis ruim 20 jaar ervaring mee in diverse commerciële leidinggevende rollen.

  “Na de roerige periode die Trivento doormaakte na het plotselinge overlijden van oprichter Gert Oortgiesen, is het nu tijd om door te schakelen om een business advisor voor onze klanten te worden. Ik ben erg onder de indruk van de cultuur, professionaliteit, warmte en betrokkenheid van het bedrijf. Dat is een goed fundament om op verder te bouwen. We hebben daarvoor alles in place. Trivento behoort qua technologisch niveau tot de beste partijen in de markt en we gaan dit nu ook beter naar buiten toe zichtbaar maken. Met altijd als doel om de uitdagingen van onze klanten te vertalen naar hoogwaardige oplossingen. Daar word ik nou blij van!”

  www.trivento.nl