Emma de Sousa volgt Wolfgang Ebermann op bij Insight EMEA

  Algemene informatie

  Naam: Emma de Sousa
  Nieuwe functie: President Insight EMEA
  Vorige functie: Senior VP Insight UK & EMEA Marketing


  Insight Enterprises, wereldwijd actief als IT-adviseur en systemintegrator van intelligente technologische oplossingen op het gebied van hard- en software, benoemt Senior VP Insight UK & EMEA Marketing Emma de Sousa per 1 januari 2021 als vervanger van de huidige President Insight EMEA, Wolfgang Ebermann.

  Ebermann heeft een belangrijke rol gespeeld bij de transformatie van Insight in Europa. De afgelopen vijf jaar heeft dit geleid tot een gemiddelde groei van 25 procent van de jaarlijkse inkomsten uit de activiteiten en de erkenning als “Best Place to Work” in verschillende Europese landen. De Sousa kwam in 2003 in dienst van het bedrijf en heeft een aantal functies bekleed, waaronder Vice President van Zuid-Europa, Managing Director van het Verenigd Koninkrijk en Duitsland en Director of Operations van EMEA. Zij heeft een staat van dienst als het gaat om het bouwen van goed presterende teams en het leveren van sterke financiële resultaten.

  “Ik ben ontzettend trots om leiding te mogen geven aan een organisatie die zich zo sterk richt op haar mensen en cultuur. Insight is op een fantastische reis om klanten te voorzien van intelligente technologische oplossingen die hen helpen bij bedrijfstransformatie en het behalen van de bedrijfsdoelstellingen. Ik ben blij dat ik de kans krijg om het EMEA-team te leiden terwijl we die reis voortzetten,” aldus De Sousa.

  Ebermann blijft nog tot eind december 2020 en begeleidt De Sousa bij de functieovergang.

  www.insight.com